Nike Air Max 97 Off White

ห้องพูดคุยทั่วไปสำหรับทุกท่าน

Nike Air Max 97 Off White

โพสต์โดย f9gj_mxl » 15 มี.ค. 2019 16:55

รูปภาพ


Nike Skor Dam s 20-årsjubileum fortsätter i år och en av de nyaste färgställningar för hösten 2017 är detta taupe grå edition. I konstläder och textil för dess övre, är skon färgad i en ljuslila nyans och därför har signaturen vågig design across med glans och reflekterande detaljer. En lättbensmidsål med air max-bubblan och svart gummiyttersula kompletterar designen helt och hållet.


Nike Skor Vita har tagit Air Max 97 Air Max och skapat två nya hybridmodeller. Efter att ha luftat Air Max Plus 97, som har den övre delen av Air Max Plus med den enda enheten i Air Max 97, tar vi nu en titt på Air Max 97 Plus. Nike Air Max 97 Plus är utrustad med övre delen av Air Max 97, som sedan är parad med Air Max Plus-aggregatets enda enhet. Nike bestämde sig för att gå till en helt svart övre och nedre extremitet.


Nike Skor 2019är på sin uppdaterade version av OG-runner som firar sin 20-årsjubileum i år. Med i en helt ny obsidian färgsättning detta fall är den gymnastiksko färgade i en blandning av blues över dess mesh / textil och syntet övre. Andra detaljer om skon inkluderar 3M reflekterande accenter sitter på toppen av en vit mellansula med synliga Air dämpning och en matchande obsidian yttersula för att slutföra utseende helt och hållet.


Nike Air Max 97 Off White fortsätter att fira sitt 20-årsjubileum i stil som det har släppa in massor av gamla och nya färgställningar hela 2017. För sin senaste trick vi ser retro löpare tar inspiration från sin äldre syskon, Air Max 95.This ny färgsättning av Nike Air Max 97 påverkas direkt av OG Neon färgsättning av Nike Air Max 95. skon har ett par olika nyanser av grått Under hela den eleganta övre med pops volt Placerad på branding liksom inne i full längd Air Max enhet.


https://www.modellerskor.com/
f9gj_mxl
 
โพสต์: 3
ลงทะเบียนเมื่อ: 15 มี.ค. 2019 16:42

ย้อนกลับไปยัง ห้องรับแขก

ผู้ใช้งานขณะนี้

กำลังดูบอร์ดนี้: ไม่มีสมาชิก และ บุคคลทั่วไป 4 ท่าน

cron